Αποτρίχωση

Αποτρίχωση

Το Medical & Beauty σας παρουσιάζει ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα αποτρίχωσης που συνδυάζει τρεις τεχνολογίες ενσωματωμένες σε μία λαβή (755 nm + 808 nm + 1064 nm), για γρήγορη, μόνιμη και ανώδυνη αποτρίχωση που μπορεί να πραγματοποιηθεί χειμώνα - καλοκαίρι!

Εκπέμποντας τρία μήκη κύματος φωτός και στοχεύοντας μέσα στο θυλάκα των τριχών, επιτυγχάνεται η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, γρήγορα και ανώδυνα.

Στο κέντρο μας η κάθε περίπτωση εξατομικεύεται ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τη δομή της τρίχας και την περίοδο του έτους.

Η DR.Ελένη Τριανταφύλλου επιλέγει και ρυθμίζει τις παραμέτρους της θεραπείας (τη συχνότητα, τη διάρκεια παλμού, την ενέργεια, τη διάμετρο της δέσμης του laser κλπ), έτσι ώστε η εφαρμογή να γίνεται με απόλυτα ελεγχόμενο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Πριν ξεκινήσετε για πρώτη φορά laser ενημερώστε την ιατρό μας για τυχόν παθήσεις όπως φωτοδερματοπάθειες, φωτοαλλεργίες και αυτοάνοσα νοσήματα όπως λεύκη,εκζέματα κλπ.

Η εφαρμογή laser κατά τη διάρκεια και μετά τους καλοκαιρινούς μήνες εξαρτάται από την υπό θεραπεία περιοχή του σώματος και από τον τύπο δέρματος. Σε συνεννόηση με την ιατρό μας ενεργούμε ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος μας.

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού με την DR. Ελένη Τριανταφύλλου για ενημέρωση, αξιολόγηση και προσφορά τιμής για αποτελεσματική, ασφαλή και οικονομική αποτρίχωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ